Kids&Us Sant Vicenç dels Horts

Casal d'estiu 2018

Publicat 16/05/2018 per Kids&Us SVH

 

Un casal adreçat a nens de 3 a 12 anys, tant alumnes del centre com externs, que promou la interacció amb la llengua a través d’experiències divertides i amb contingut diferenciat per a cada grup d’edat.

Cada setmana la temàtica és totalment diferent, amb nous jocs, aventures, etc. Així és com anar a un Casal nou cada vegada!

 

Qui som?

Kids&Us és una escola d’anglès per a nens a partir d’un any, amb un mètode exclusiu i innovador, basat en l’aprenentatge natural de la llengua. Cada grup està a càrrec d’una de les nostres professores, formades i compromeses amb el mètode, que treballen tot el curs amb nosaltres.

Com ens organitzem?

Màxim 10 nens per grup, dividits en franges d’edat. Cada grup a càrrec d’un docent. Un director de casal amb títol oficial supervisarà totes les activitats.

Quines activitats fem?

Les activitats són dinàmiques i divertides, i tenen com a objectiu que els nens interioritzin estructures i vocabulari de manera natural i sòlida, sense ser conscients d’estar-ho fent.

 

PELS MATINS

L’hora del conte: Cada setmana es treballarà un conte diferent, relacionat amb la temàtica, que permetrà contextualitzar el llenguatge.

Cançons i balls: Amb l’ajut de cançons i balls, fem representacions adaptades a l’edat dels diferents grups.

Manualitats: Activitats plàstiques que ens permetran interactuar en anglès en un context creatiu.

Joc dirigit i joc lliure: Activitats de psicomotricitat pensades per cohesionar el grup, aprendre a compartir, etc. També fomentem que els nens posin en marxa la imaginació i es relacionin de manera espontània, sota la supervisió de les professores.

Teatre: Cada setmana les nostres professores interpretaran una petita obra de teatre. Els alumnes tenen un paper molt actiu en cada representació!

L’hora de dinar és una nova oportunitat per exposar els nens a un llenguatge ric.

 

PER LES TARDES

Les tardes estan plenes d’experiències fantàstiques, cada dia una activitat diferent!

Little Chef (taller de cuina). Cada setmana prepararem una nova recepta i ens la menjarem per berenar... yummy!
Classe de teles aèries al Centre Ganesha. Aprèn a fer coreografies i acrobàcies suspès d’una tela (totalment segur i adaptat als nens)
Cinema en pantalla gegant mentre mengem unes crispetes!
Classe de trapeci al Centre Ganesha. Amb aquesta disciplina circense exercitarem l’equilibri i elasticitat (totalment segur i adaptat als nens)
Festa de final de setmana! Tots els nens faran una actuació per als pares i mares amb el que han après durant aquests dies. I gaudirem d’una estona divertida.

 

INFORMACIÓ PRÀCTICA

El Casal es realitzarà durant el matí a les nostres instal·lacions del Carrer Nou 114, on disposem d’aire condicionat perquè els nens estiguin fresquets.

Farem els dinars, migdies, i les activitats de les tardes de dilluns i dimecres a la Fundació Iris. Els dimarts i dijous anirem al Centre Ganesha a fer les activitats programades.

 

HORARIS I PREUS

Del 25 de juny al 27 de juliol (per setmanes)

Opció tot el dia. De 09:00 a 17:00 (inclou dinar i activitats de tarda). Preu per setmana: 138€

Opció només matí + divendres tot el dia (inclou festa de final de setmana els divendres). Dilluns a dijous de 09:00 a 13:00 i divendres de 09:00 a 17:00. Preu per setmana: 99€

Acollida. De 08:00 a 09:00. Preu per setmana: 12€. Dia esporàdic: 4€

 

MÉS INFORMACIÓ I INSCRIPCIONS

Kids&Us Sant Vicenç dels Horts

C/Nou 114

T. 931 64 32 47  /  M. 692 02 13 82  /  svh@kidsandus.es

 

 Amb la col·laboració de:

Fundació Iris: T. 936 563 675    www.fundacioiris.org

Centro Ganesha: T. 930 011 729  www.centroganesha.com

 

 

Compartiu-ho >